Gebruikers uitnodigen
- Ga naar Instellingen → Gebruikers & Autorisatie.
- Klik op Gebruiker uitnodigen.
- Vul het e-mailadres in van de collega die je wilt uitnodigen.
- Kies de juiste rol.
- Kies optioneel een of meerdere locaties waarvoor de gebruiker toegang krijgt.
- Klik op Uitnodiging versturen.
De genodigde ontvangt een e-mail met een uitnodigingslink. Na acceptatie
stelt de gebruiker een wachtwoord en MFA in.
Beschikbare rollen
- Beheerder: volledige toegang tot alle modules en instellingen binnen de organisatie
- Bewerken: kan gegevens toevoegen en aanpassen, geen toegang tot instellingen
- Lezen: kan gegevens inzien maar niet aanpassen
- Auditor: leestoegang voor auditdoeleinden, geen wijzigingen mogelijk
- BHV: toegang uitsluitend tot het BHV-portaal
Rol wijzigen
- Ga naar Instellingen → Gebruikers & Autorisatie.
- Klik op de gebruiker wiens rol je wilt wijzigen.
- Kies de nieuwe rol in het dropdown-menu.
- Klik op Opslaan.
Gebruiker verwijderen
- Ga naar Instellingen → Gebruikers & Autorisatie.
- Klik op de gebruiker die je wilt verwijderen.
- Klik op Verwijderen en bevestig.
Tips
- Ken de rol Beheerder alleen toe aan personen die verantwoordelijk zijn voor de inrichting.
- Gebruik de rol Lezen voor medewerkers die rapportages moeten kunnen inzien.
- Uitnodigingen verlopen automatisch na 14 dagen als ze niet worden geaccepteerd.
- Je kunt een uitnodiging opnieuw versturen vanuit het gebruikersoverzicht.