CompliReady houdt je ingelogd zolang je actief bent. Na 30 minuten inactiviteit word je automatisch uitgelogd ter bescherming van je gegevens.
Na 25 minuten inactiviteit verschijnt er een melding dat je sessie bijna verloopt. Klik op Blijf ingelogd om de timer te resetten en ingelogd te blijven.
Je ziet een melding dat je sessie is verlopen en wordt automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina. Klik op Opnieuw inloggen om verder te gaan. Je niet-opgeslagen wijzigingen kunnen verloren zijn gegaan.
Leestijd: 1 min
Ons support team staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via onderstaande knop om een supportticket in te sturen.